Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 09/05/2019 Επιστροφή
Στις 26 Μάϊου επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Κανένας δημοτικός σύμβουλος και κανένας υπάλληλος δεν είναι πάνω από τους πολίτες.

Σαρωνικός, 9/5/2019
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 26 Μάϊου επιστρέφουμε στην κανονικότητα
Κανένας δημοτικός σύμβουλος και κανένας υπάλληλος δεν είναι πάνω από τους πολίτες
 
Πριν από λίγο πληροφορήθηκα ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Πέγκας, ο οποίος είναι και υποψήφιος με την παράταξη του κ. Φιλίππου, προσήλθε στο Δημαρχείο κι επιτέθηκε χωρίς κανένα λόγο φραστικά σε βάρος της Προϊσταμένης της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου μας κας Γεωργίας Γάτσια.

Η κα Γάτσια κάλεσε την Αστυνομία και προχώρησε στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του κ. Πέγκα.
 
Καταδικάζω απερίφραστα τη στάση και συμπεριφορά του εν λόγω δημοτικού συμβούλου, που αντικατοπτρίζει δυστυχώς το ήθος και το ύφος των ανθρώπων που φιλοδοξούν να διοικήσουν την πόλη.
 
Ταυτόχρονα ενημερώνομαι τις τελευταίες ημέρες πως δύο υπάλληλοι του Δήμου μας, που εργάζονται στην Ταμειακή Υπηρεσία, ταλαιπωρούν με τη στάση και συμπεριφορά τους τους συμπολίτες μας, που προσέρχονται στο Δήμο μας για να εξυπηρετηθούν. 
 
Εντελώς συμπτωματικά και οι δύο αυτοί υπάλληλοι είναι πρόσωπα με συγγένεια πρώτου βαθμού, με υποψήφιους συμβούλους επίσης της παράταξης του κ. Φιλίππου. 
 
Είναι πρόσωπα που προφανώς θεωρούν πως ταλαιπωρώντας αυτή τη χρονική περίοδο τους συμπολίτες μας, βλάπτουν την εικόνα του Δήμου και εμένα προσωπικά και διευκολύνουν την εκλογική προσπάθεια του απερχόμενου αντι-περιφερειάρχη της κας Δούρου.
 
Ζητώ συγγνώμη από όσους πολίτες έχουν ταλαιπωρηθεί αυτές τις ημέρες από τους δύο συγκεκριμένους υπαλλήλους και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο Νόμος, προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στη λειτουργία των δύο δημοτικών υπηρεσιών.
 
Είμαι βέβαιος ότι η ταλαιπωρία μας έχει ημερομηνία λήξης, την επομένη των εκλογών.
 
Στις 26 Μαΐου βάζουμε τέλος στο πελατειακό καθεστώς που επέβαλλαν στο Δήμο μας οι διοικήσεις του χθες και προχωράμε δυναμικά μπροστά, με τους πολίτες πρωταγωνιστές. 
 
Καμία ανοχή σε πρόσωπα και καταστάσεις που οδηγούν το Δήμο μας πολλά χρόνια πίσω.
 
 
 
                                                                                       Ο Δήμαρχος Σαρωνικού
 
                                                                                        Γεώργιος Β. Σωφρόνης
 
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού