Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 04/01/2019 Επιστροφή
Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας υποδέχθηκε το 2019 ο Δήμος Σαρωνικού

Σαρωνικός, 4/1/2019
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας υποδέχθηκε 
το 2019 ο Δήμος Σαρωνικού
 
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Σαρωνικού, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Για μια ακόμη χρονιά, η εκδήλωση ήταν ενιαία για όλες τις Δημοτικές Ενότητες και συνοδεύτηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι πολιτιστικοί φορείς, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος». Συγκεκριμένα, τα Θεατρικά Εργαστήρια του Δήμου Σαρωνικού, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων, η Δημοτική Φιλαρμονική και το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων, παρουσίασαν δραματοποιημένα παραμύθια των Αδελφών Γκριμμ, καθώς και μουσικές, τραγούδια και χορούς. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε στον χαιρετισμό του,
«Υποδεχόμαστε και φέτος τη νέα χρονιά όλοι μαζί, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας, της συμπόρευσης και της συνεργασίας για το καλό του τόπου μας. Στο Δήμο Σαρωνικού, έχουμε αποδείξει ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη, να βρίσκουμε λύσεις σε μικρά προβλήματα, αλλά και να στηρίζουμε αποτελεσματικά όσους έχουν πραγματική ανάγκη από βοήθεια. Αυτή είναι μια κατάκτηση που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε, απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάσπαση και τη διχόνοια. Οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας είναι σημαντικές. Ο μόνος τρόπος να τις διαχειριστούμε με επιτυχία είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας και την καθημερινότητά μας, για να δώσουμε αξία στις περιουσίες μας, για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τα παιδιά μας.»

Κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, ο κ. Σωφρόνης, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσοι συνεισφέρουν στο καθημερινό έργο του Δήμου. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική από την Κατερίνα Κεχαγιά και το συγκρότημά της, ενώ στον εξωτερικό χώρο του Αμφιθεάτρου μοιράστηκαν κεράσματα και πρωτοχρονιάτικη πίτα σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Γ. Βλάχος, Β. Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Π. Φιλίππου, οι Πολιτευτές κ.κ. Γ. Ορφανίδης με το «Κίνημα Αλλαγής», Σ. Πετρόπουλος με την «Ελληνική Λύση» και Δ. Τσανικλίδης με τη Ν.Δ., η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Ε. Μιχάλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 
 
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού