Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 28/11/2018 Επιστροφή
Νέα μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το 2019 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού.

Σαρωνικός, 28/11/2018
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Νέα μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το 201αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού.
 
Μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2019, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, 27 Νοεμβρίου, εγκρίνοντας κατά πλειοψηφία τη σχετική πρόταση του Δημάρχου, κ. Γιώργου Σωφρόνη

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το 2019 κατά 50% στη Δημοτική ΚοινότηταΣαρωνίδας, κατά 20% στη Δημοτική ΚοινότηταΚαλυβίων και κατά10% στις Δημοτικές ΚοινότητεςΑναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Κουβαρά.

Σκοπός της απόφασης ήταν αφενός η εξομάλυνση των τελών σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού, μετά από 8,5 χρόνια, καθώς και η ενίσχυση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του Δήμου, οι οποίοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσχέρειες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. 

Σημειώνεται ότι για το 2018, με αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε εφαρμοστεί οριζόντια μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων κατά 10%, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, καθώς και μείωση όλων των δημοτικών τελών κατά 2%. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, «Χάρη στην αποτελεσματική οικονομική διαχείριση που εφαρμόζουμε, είμαστε φέτος σε θέση να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την επιβάρυνση για δεκάδες επιχειρήσεις, οι οποίες στηρίζουν την τοπική οικονομία και την απασχόληση. Στόχος μας ήταν και παραμένει να δίνουμε αξία σε κάθε ευρώ που πληρώνουν οι δημότες. Συνεχίζουμε, λοιπόν, την προσπάθειά μας για εξοικονόμηση πόρων και για τη δημιουργία πλεονασματικών προϋπολογισμών, που θα μας επιτρέψουν να στηρίξουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά την καθημερινότητα του πολίτη και της επιχείρησης.»
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού