Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 05/07/2018 Επιστροφή
Επίσκεψη της αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Θεανώ Φωτίου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαρωνικού.

Σαρωνικός, 5/7/2018
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Θεανώ Φωτίου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαρωνικού.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαρωνικού επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ.  Θεανώ Φωτίου.

Την κ. Φωτίου υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Σταμάτης Γκίνης και η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Μαίρη Κόλλια. Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Αττικής κ.κ. Νάσος Αθανασίου και Πάνος Σκουρολιάκος, ο Βουλευτής της Β’ Αθηνών κ. Γιάννης Θεωνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Πέτρος Δαμιανός και η Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Εύη Κάιλα. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ενημέρωσε την υπουργό για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, ενώ με την ευκαιρία της επίσκεψης, την ξενάγησε στο Σπίτι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαρωνικού, όπου στεγάζονται – εκτός του Κέντρου Κοινότητας – το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Βοήθεια στο Σπίτι και το Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου. 

Ο κ. Σωφρόνης ενημέρωσε την υπουργό ότι το Σπίτι κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με δαπάνες του Δήμου και χορηγία του κ. Μαρτίνου και ότι ως το τέλος του έτους θα λειτουργήσει αντίστοιχη δομή στην Ανάβυσσο. Όπως τόνισε, μακροπρόθεσμος στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διασφαλίσει τη λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών και μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού δώρισε, επίσης, στην κ. Φωτίου το φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο «Καλύβια: Μνήμες σε άσπρο και μαύρο φόντο», καθώς και συμβολικό αναμνηστικό δώρο. 
 
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού