Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 09/03/2018 Επιστροφή
Παιδικό Θεατρικό Εργαστήριο από το ΚΔΑΠ του Δήμου Σαρωνικού, για τις περιοχές Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας. Εντός του Μαρτίου ξεκινά η λειτουργία του.

Σαρωνικός, 9/3/2018
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιδικό Θεατρικό Εργαστήριο από το ΚΔΑΠ του Δήμου Σαρωνικού, για τις περιοχές Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας

Εντός του Μαρτίου ξεκινά η λειτουργία του
 
Ξεκινά εντός του Μαρτίου, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, η λειτουργία Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Σαρωνικού, για τις περιοχές Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας.

Ενόψει της έναρξης της νέας δραστηριότητας, το ΚΔΑΠ διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για γονείς την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας.

Σημειώνεται ότι το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήριο λειτουργεί ήδη τα τελευταία χρόνια στις περιοχές των Καλυβίων και του Λαγονησίου, έχοντας αναπτύξει σημαντικό έργο για την προώθηση της θεατρικής παιδείας και της καλλιτεχνικής έκφρασης των παιδιών. 

«Το ΚΔΑΠ του Δήμου Σαρωνικού είναι μια πολύτιμη κοινωνική δομή, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά. Προσφέρει ευκαιρίες για την ποιοτική και δημιουργική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, αλλά και μια αξιόπιστη και προσιτή λύση για τους εργαζόμενους γονείς. Στηρίζουμε, λοιπόν, έμπρακτα και με υπερηφάνεια κάθε προσπάθεια για τον εμπλουτισμό και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του. Με την επέκταση της λειτουργίας του το Θεατρικό Εργαστήριο γίνεται πλέον ένα ζωντανό κύτταρο μάθησης, δημιουργίας και έκφρασης, για το σύνολο του Δήμου μας.» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού