Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 05/03/2018 Επιστροφή
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στον Δήμο Σαρωνικού Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου

Σαρωνικός, 5/3/2018
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στον Δήμο Σαρωνικού
Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου
 
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. ο Δήμος Σαρωνικού, σε συνεργασία με την κ. Τατιάνα Τσαραμιάδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, με τη συμμετοχή και τη στήριξη συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων του Δήμου Σαρωνικού.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες που αφορούν τον ρόλο της γυναίκας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη σύγχρονη εποχή, ενώ θα πλαισιωθεί από επίδειξη μόδας, μουσική και τραγούδια. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλες τις γυναίκες.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε σχετικά: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια αφορμή για γιορτή, αλλά και για προβληματισμό. Είναι γνωστό ότι η σύγχρονη γυναίκα δίνει έναν καθημερινό αγώνα, για να ανταπεξέλθει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους: να επιτύχει ως μητέρα, ως σύζυγος, ως εργαζόμενη, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας. Δυστυχώς, παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για την επίτευξη της ισότητας των δύο φύλων, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, κυρίως σε επίπεδο παιδείας και κουλτούρας.

Η εκδήλωση που διοργανώνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Σαρωνικού, είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα αυτά τα θέματα και να τιμήσουμε το ρόλο και τη συνεισφορά της γυναίκας στην κοινωνία μας.»
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού