Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 01/03/2018 Επιστροφή
Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην εκστρατεία Let's Do It Greece 2018 - Πρόσκληση στην συνάντηση ενημέρωσης την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 18:00 στο Αμφιθέατρο

Σαρωνικός, 1/3/2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην εκστρατεία LetDo It Greece 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
 
Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού θα δώσει το παρών στην πανελλήνια εθελοντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, LetDo It Greece.
 
Η Κυριακή 29 Απριλίου έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας Let’s Do It Greece για το 2018, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».
 
Την ημέρα εκείνη, στο Δήμο Σαρωνικού θα διοργανωθούν τοπικές εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία.
 
«Στο Δήμο Σαρωνικού, ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η προσφορά στο σύνολο δεν είναι θέμα μιας ημέρας. Είναι αξίες που η τοπική μας κοινωνία αγκαλιάζει και υπηρετεί καθημερινά, με μικρές και μεγάλες πράξεις. Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι, για μια ακόμα χρονιά, η κινητοποίηση στο πλαίσιο της εκστρατείας LetsDoItGreece, θα είναι ευρεία και ουσιαστική. Δήμος, φορείς και δημότες κάθε ηλικίας, θα είμαστε και φέτος παρόντες. Ας δώσουμε μαζί το μήνυμα της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια κοινωνία ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.
 
Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 προσκαλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς του Δήμου μας στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια) για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής στο Let’s Do It Greece 2018. Σας περιμένουμε όλους!
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού