Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 19/10/2017 Επιστροφή
Το πρώτο βήμα έγινε: η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Σαρωνικου γίνεται πραγματικότητα.

Σαρωνικός, 19/10/2017
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο βήμα έγινε: η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Σαρωνικου γίνεται πραγματικότητα.
 
Μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη με το Δ.Σ.  του ΟΑΣΑ , εγκρίθηκε η λειτουργία της γραμμής της δημοτικής συγκοινωνίας "Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας – Προαστιακός Σταθμός  Κορωπίου".
 
Με τη λειτουργία της νέας γραμμής γίνεται ένα σημαντικό βήμα για να ενώσουμε συγκοινωνιακά μεταξύ τους τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας και να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση των Ι.Χ. και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ .
 
Παράλληλα συνδέουμε την πόλη μας με τον Προαστιακό κι αναβαθμίζουμε τις δυνατότητες σύνδεσης με το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο.
 
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
"Με συντονισμένες κινήσεις η σημερινή δημοτική αρχή δρομολογεί λύσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας. Η δημιουργία της γραμμής της δημοτικής συγκοινωνίας διασφαλίζει τις δωρεάν μετακινήσεις των κατοίκων κι επισκεπτών στα όρια του Δήμου, βοηθά στη μείωση των μετακινήσεων με Ι.Χ., ώστε να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση. Κι επιπλέον, ενισχύεται η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. 
 
Η λειτουργία στο επόμενο διάστημα της δημοτικής συγκοινωνίας, μετά την έκδοση της απαραίτητης υπουργικής απόφασης, η επίλυση του αποχετευτικού μέσα από τη δημιουργία του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, η δημιουργία νέου κοιμητηρίου, είναι μερικές από τις μεγάλες παρεμβάσεις που προγραμματίζουμε για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
 
Με πράξεις κι όχι με λόγια , παράγουμε έργα που πάνε τον τόπο μας μπροστά."
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού