Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Δελτία Τύπου | 30/08/2017 Επιστροφή
Η Καθαριότητα του Δήμου Σαρωνικού , προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, αλλά και υπόθεση όλων μας.

Σαρωνικός, 30/8/2017
 
 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Καθαριότητα του Δήμου Σαρωνικού ,
προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, αλλά και υπόθεση όλων μας.
 
Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η περίοδος του καλοκαιριού και για μια ακόμη χρονιά, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού έδωσε με επιτυχία «τη μάχη» για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή κι ανθρώπινη, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.

Αν και το ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας καθαριότητας δεν καλύπτει επαρκώς τις μεγάλες ανάγκες της πόλης μας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται η επισκεψιμότητα, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες.

Σε καθημερινή βάση σε όλες τις δημοτικές ενότητες εκτελέστηκαν σε ημερήσια βάση πάνω από 40 δρομολόγια για την αποκομιδή των οικιακών και φυτικών απορριμμάτων.

Ενώ μέσα σε δύο εβδομάδες, από τις 24 Ιουλίου ως τις 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε και η πλύση κι απολύμανση και των 1.154 κάδων που βρίσκονται σε όλο το Δήμο.

Είμαστε από τους ελάχιστους Δήμους σε όλη τη χώρα που πλένουμε σε τακτική βάση τους κάδους μας, γεγονός που αποδεικνύει τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας, παρά τις όποιες ελλείψεις .

Με αφορμή την προσπάθεια αυτή, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους αντιδημάρχους και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, για να κρατηθεί η πόλη μας καθαρή. Στη δική τους προσπάθεια πρέπει να προστίθεται καθημερινά και η ενεργός συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των κατοίκων κι επαγγελματιών του Δήμου μας. Χωρίς αυτή, δεν θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή κι ανθρώπινη. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η μάχη για έναν καθαρό Δήμο Σαρωνικού, είναι υπόθεση όλων μας». 
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού