Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Αποφάσεις
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | Προγραμματισμός Εκδηλώσεων | Εκδηλώσεις | Πολυμέσα | Άρθρα | Δημοτικές Εκλογές | Media Kit
Ανακοινώσεις | 28/01/2019 Επιστροφή
Το Καρναβάλι Δήμου Σαρωνικού 2019 την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 στην Ανάβυσσο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Σαρωνικού προχωρά και φέτος στη διοργάνωση ενιαίου καρναβαλιού για όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα φέτος στην Ανάβυσσο.
Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019» του Δήμου Σαρωνικού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 στην Πλατεία Ηρώων στην Ανάβυσσο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα Σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Δήμου μας, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους. Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.

Μετά το τέλος  της παρέλασης, ο Δήμος διοργανώνει πάρτι έκπληξη για μικρούς και μεγάλους με πολλά δρώμενα, όπου και θα γίνει και η βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών.
Στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι, αλλά περισσότερο τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, αποστέλλοντάς μας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής.
Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.
  
                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος»         
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ                                    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΟΔΑΚΑΚΗΣ 
 
Επιστροφή
Web TV Δήμου Σαρωνικού